Minä vihaan pinnallisuutta, mutta jokaisessa meissä on jotain pinnallista. Kuka helvetti kulkisi juopon kanssa käsikädessä? Itse en kehtaisi edes isäkseni valehdella.. niihin silti törmää. Itse olen sen verran pinnallinen, että miehen pitää miellyttää silmää sekä miellyttää myös tunnetasolla. Eli mieheni tulee olla täydellinen! Ja onhan se, silti niin hiomaton timantti.  Mutta jokaisessa kolikossa on kääntöpuoli.

Et voi saada hyvännäköistä ja ihanaa tunneihmistä samalla kertaa, ellei tämä ole homo. Hyvännäköiset on mulkkuja, ei niin hyvännäköiset asuu äitinsä kanssa, komeat ja hyvä luonteiset  ei asu suomessa lainkaan ja niitä on vain satukirjoissa. Tunnetusti mitä isompi muna, sitä pienemmät aivot.  Mut hei sama pätee naisiin.  Jos on kaunis, elää vanhempien rahoilla ja on vanhempien nimissä tusinoittain erilaisia luottokortteja joita saa sitten vingutella ihan niin paljon, kun lystää. Eihän semmonen osaa vittu edes pyyhettä ripustaa tai lakanoita vaihtaa, diagnoosi; tyhmä. Itsekkään ämmän tunnistat siitä, kun hän astelee ylimielisesti nenä pystyssä kaduilla, hyvä että näkee edes eteensä. Ja sellaset ämmät on oikeestaan aika pelottavia.. Jos ees katotki sellasen suuntaan, sehän räkii päin kasvoja. Tai sit sellaset jotka pukeutuu, ei niin ihmeellisesti huomatkaa ne on sujut itsensä kanssa, sellaisia näkee lapsien kanssa ulkona, joten diagnoosi; niillä on vakkarimies!  

Joo ja siis vihaan sitä, et porukka menee baariin etsimään sitä kuuluisaa, PILLUA!  Taitaa pojilla olla niin kova itsetunnon puute et kännissä on ainut ku sitä toosaa irtoo. Ja miettikää, naiset on aamulla sillee "äkkiä ulos täältä"  eli diagnoosi; ei se ois sulle selvänä antanu! 

J; kiittää ja kuittaa ♥